Безконтактно презареждане на мобилни устройства от Duracell

|

Всички знаем колко е досадно презареждането на мобилните ни устройства. Безкарйното търсене на точното зарядно устройство, оплетените кабели, непрекъснатото следене на нивото на батерията превръщат това иначе просто действие в едно неприятно задължение. През октомври 2009 година Duracell ще пусне в продажба новото си зарядно устройство, наречено myGrid. Уникалното при него е това, че зареждането не става чрез букса, а безконтактно. Вече просто е необходимо да поставите мобилния си телефон върху поставката на myGrid и зареждането ще започне.
myGrid е съвместим с Apple, BlackBerry, Motorola и Nokia, а повече информация може да намерите в сайта на Duracell.

Първия Български Бутон за споделяне

8 коментара:

почивки лято 2012 в Дидим каза...

това е страхотно, и аз ще си взема едно такова, поздрави и до скоро

Бора Бора каза...

с нетърпение очаквам да се въведе безжичен ток, стига вече с тези кабели :)

Екскурзии Австрия каза...

Досадно е презареждането на мобилните ни устройства така е, това е идеална идея, ще го потърся това устройство!

почивки Испания каза...

Ей това е от голяма полза ,да можеш безконтактно да презареждаш мобилни устройства от Duracell.Браво на тях , много добре са се сетили. Определен още бъде много търсено и желано устройство, дано като качество също да са го докарали. Радвам се, че ще бъде съвместим и с марката Nokia.Досадно е презареждането на мобилните ни устройства така е, особено като си някъде на вън и няма къде да влкючиш зарядното , а очакваш важно обаждане, на всеки му се е случвало в днешно време. Така можеш да си позволиш и палатка за повечко дни.

море в турция каза...

И аз искам да изкажа радостта си от новото устройство. Все още не съм го използва, но няма търпение. Интересно ми е, разбира се, дали има ограничение в модела на телефони от марката нокиа, защото все пак има доста стари модели на пазара все още. Аз съм един от щастливите притежатели на блекбъри, та проблем за мен едва ли ще има, но имам много приятели, които използват по-стари модели на нокиа. От тази гледна точка ми е интересно. Другото, което не се споменава е цената. Все пак да се надяваме, че цената няма да е като на ново блекбъри, а ще бъде съобразена с масовия потребител.

доставка на месо каза...

Ех какво удоволствие и улеснение ще бъде с това устройства.Защото винаги по закона на гадостта ще ти падне батерията точно когато не трябва и най-много ти е нужно да направиш едно телефонно обаждане.Сега ще можем навсякъде да си ги зареждаме, само дано да не е много тежко и да можем да го побере и тях в дамските чанти.Благодаря за хубава статия, много ме зарадвахме.Много ми е интересно каква ще му е цената и в кои магазини ще можем да го намерим.

почивки каза...

Наистина страхотна новина.Вече това безкарйно търсене на точното зарядно устройство, оплетените кабели, непрекъснатото следене на нивото на батерията превръщат това иначе просто действие в едно неприятно задължение. Браво на Duracell които ще пуснат в продажба новото си зарядно устройство, наречено myGrid. Хубаво е че зареждането не става чрез букса, а безконтактно. Дано да ги има в по големи те магазини и да ги намира по лесно.Защото ако е само с поръчка ще чакаме повече дни.

парфюм каза...

Много ще ни улесни това зареждане на телефоните.Радвам се че технологиите се развиват толкова бързо.